Shining days - Every day

Shining You holder ikke Januarudsalg, Black Friday, Singles Day, Mid Season Sale mv. 

Selvom vi alle sammen godt kan lide at få et godt tilbud - indrømmet, det kan vi også godt, så har vi besluttet at prisen er prisen. Og at vi ikke vil lægge ekstra på prisen for at kunne give rabatter. 

Til gengæld kan vi love, at du ikke kommer til at ærgre dig over at finde et produkt nedsat dagen efter du har købt det. Eller at du skal gå og vente til der bliver givet 20% på netop den produktkategori du er på udkig efter. 

Vi kan dog ikke love at et produkt ikke vil blive udsolgt - det sker hele tiden, fordi langt fleste produkter kun findes i ét eksemplar. Så vent ikke for længe, hvis du har fundet lige det der får dig til at stråle.    

Så intet udsalg - men masser af Shining Days, med skønne muligheder for at forkæle dig selv eller en anden der har brug for solskin.

Vores designere gør deres yderste for at du altid kan finde noget nyt og spændende på shoppen, noget der er lige dig! Vi elsker at forkæle dig, vi har altid lav fragt - solskin og dejlig service til dig. 

Følg os på Facebook og Instagram, for at følge med i nyheder og få et skud solskin. Det sker også at vi udlodder skønne give-aways. 

 

Shop de skønneste nyheder fra vores dygtige designere!

Shining You