Shining days - Every day

Shining You holder ikke Black Friday, Januarudsalg, Singles Day, Mid Season Sale mv. 

OPDATERING nov. 2022 
Som man siger: "Ingen regel uden undtagelser". Her midt i "Black Week" 2022 lancerer vi et nyt smykkebrand fra et mere etableret brand end de andre vi har på shoppen. Det fejrer vi med en velkomstrabat på 20% Det var ikke planlagt til at blive lanceret netop i denne uge, men det var sådan det blev og vi vil ikke sidde og holde på nyheden, selvom det måske ikke er det bedste tidspunkt med en ny lancering. Så tag godt imod Heiring og nyd rabatten lige indtil d. 1. december! 

Heiring, nyt smykkebrand hos Shining You

Resten af teksten - og det mener vi stadigvæk
Selvom vi alle sammen godt kan lide at få et godt tilbud - indrømmet, det kan vi også godt, så har vi besluttet at prisen er prisen. Og at vi ikke vil lægge ekstra på prisen for at kunne holde udsalg. 

Til gengæld vil vi gøre alt hvad vi kan for at have unikke håndlavede produkter, fra kreative ildsjæle på hylderne. Ting der gør hver dag lidt skønnere, som er godt håndværk og kvalitet der holder.  

Vi kan ikke love at et produkt ikke vil blive udsolgt - det sker hele tiden, fordi langt fleste produkter kun findes i ét eksemplar. Så vent ikke for længe, hvis du har fundet lige det der får dig til at stråle.    

Så intet udsalg - men masser af Shining Days, med skønne muligheder for at forkæle dig selv eller en anden der har brug for solskin.

Vores designere gør deres yderste for at du altid kan finde noget nyt og spændende på shoppen, noget der er lige dig!

Vi elsker at forkæle dig, vi har altid lav fragt - solskin og dejlig service til dig. 

Følg os på Facebook og Instagram, for at følge med i nyheder og få et skud solskin. Det sker også at vi udlodder skønne give-aways, afholder events og hvad vi ellers kan finde på for at inspirere og forkæle dig. 

 

Shop de skønneste nyheder fra vores dygtige designere!

Shining You