Smykkepleje

Pas godt på dine smykker

For at passe godt på dine smykker, skal du sørge for, at de ikke kommer i kontakt med cremer, sæbe, parfume og lignende. Vi anbefaler også, at du ikke bærer smykkerne under rengøring, badning, sport, havearbejde, eller når du sover.

Materialer af 925 sterlingsølv og forgyldt 925 sterlingsølv vil med tiden oxidere og blive mørke. Når du ikke har smykkerne på anbefaler vi derfor, at du opbevarer dem i den smykkeæske du modtog dem i, i et lukket smykkeskrin eller en lufttæt pose.

925 sterlingsølv kan forsigtigt pudses op igen med en blød klud/børste. Forgyldt 925 sterlingsølv kan forsigtigt pudses let op ved en begyndende oxydering med en meget blød klud. Ved hård pudsning risikerer du, at forgyldningen slides af. 

Smykker, der er overfladebehandlet (fx. forgyldte eller sort oxiderede smykker), vil med tiden blive slidt. Det betyder, at belægningen langsomt bliver slidt af, jo mere du bruger smykket.

Natursten også kaldet halvædelsten eller ædelsten er ægte naturmateriale, som kan blive mat ved langvarig brug. De kan tørres af med en fugtig klud.

Smykkesnor og elastik i armbånd vil blive slidt ved hyppig brug. Vi anbefaler, at du ruller armbåndet over håndleddet, når du tager det af og på og undgår at trække i eller udvide elastikken for meget.

Armbånd på smykkeelastik bør blive omtrukket en gang imellem. Hvis du ønsker at få omtrukket et armbånd på smykkeelastik, sørger vi gerne for det. Priser fra 100 dkk. Kontakt os på mail@shiningyou.dk.