I samarbejde med den enkelte kunstner fastsætter vi en pris, som er reel og fair overfor dig som kunde, og hvor kunstneren får dækket materialeudgifter plus en lille smule oveni for arbejdstid og design. Shining You får også en mindre del af prisen, da målet er at shoppen faktisk kommer til at kunne løbe rundt, og med tiden også kan tjene en lille smule oveni, så den er fremtidssikret.

Vi sætter priserne lavt, og det betyder, at der ikke er indregnet plads til udsalg og rabatter. Derfor kommer der ikke januarudsalg, vinterudsalg, sommerudsalg osv. Mange siger, at det ”bliver man nødt til” - måske har de ret, men vi vil lade det komme an på en prøve.   

Hvorfor gør vi så dette, når millionforretningen nu ikke står og venter på os? Først og fremmest fordi vi brænder for kreativitet, og for hvordan vi alle sammen får mere af den i vores hverdag. Men også for at sikre os, at kunstneren ved, at hun kan blive ved med at gå på opdagelse, eksperimentere og skabe skønne ting. Og sidst men ikke mindst gør vi det for dig som kunde, fordi vi brænder for at sprede lyset fra unikt dansk design, så endnu flere kan stråle via et særligt smykke, tørklæde eller en anden fin ting, der fuldender netop dit look. Shine Your Light!

 

Nyheder og mere solskin