Vil du møde os?

Shining You er en webshop … Men vi vil også gerne mødes i virkeligheden.

I vores netværk af designere, der sælger deres ting hos Shining You, vil vi tage på messer og afholde events, både sammen og hver for sig. 

Hvis du holder et arrangement, hvor du kunne tænke dig, at vi kommer ud og viser vores ting frem, så kontakt os på mail@shiningyou.dk.  

Du er også altid velkommen til at kontakte os for at komme forbi Charlottenlund og se vores fine ting eller afhente bestillinger. 

Kommende arrangementer

 • 28-29. november 2020: ✨Pop-up shop i Hørsholm kl. 10-15 Juhuu! Vi glæder os sådan. Vi har i denne weekend fået lov til at flytte ind hos Madam Blå, Cirkelhuset, Christianshusvej 2, 2970 Hørsholm. Følg @shiningyoudk på Facebook og Instagram
 • 2020 skulle være året, hvor Shining You skulle ud i det danske land. Vi havde glædet os og planlagt besøg på bl.a. Gisselfeld Kloster, Musicon i Roskilde, Kunsthåndværkermarked på Vor Frue Plads, Høstmarked i Øregårdsparken Hellerup og julemarked på Bernstorff Slot. Alt blev desværre aflyst pga. corona. Sikkerheden er naturligvis det vigtigste og vi glæder os til vi kan mødes igen. Indtil da - Pas godt på jer selv og hinanden😘 

    Tidligere arrangementer

    • 22. december 2019: Glædelig jul og åbent hus i Charlottenlund
    • 5. december 2019: Snigpremiere på webshoppen blev holdt på skønne hotel Babette Guldsmeden