Shining You er en webshop … Men vi vil også gerne mødes i virkeligheden.

I vores netværk af designere hos Shining You, tager vi på messer og afholder events, både sammen og hver for sig. 

Hvis du holder et arrangement, hvor du kunne tænke dig, at en eller flere af os kommer ud og viser vores designs frem, så kontakt os på mail@shiningyou.dk.  

Du er også altid velkommen til at kontakte os for, at komme forbi Charlottenlund og se vores fine ting eller afhente bestillinger. 

Kommende arrangementer


      Tidligere arrangementer

      • 5. september 2021: Øregaard Høstmarked i Hellerup i parken foran Øregaard museum.
      • 5. juni 2021: Vi holder åbent hus i Charlottenlund, kl. 11-17, så kom forbi og få lidt solskin og forkælelse!
      • 2020 skulle være året, hvor Shining You skulle ud i det danske land. Vi havde glædet os og planlagt besøg på bl.a. Gisselfeld Kloster, Musicon i Roskilde, Kunsthåndværkermarked på Vor Frue Plads, Høstmarked i Øregårdsparken Hellerup og julemarked på Bernstorff Slot. Alt blev desværre aflyst pga. corona. Sikkerheden er naturligvis det vigtigste og vi glæder os til vi kan mødes igen. Indtil da - Pas godt på jer selv og hinanden😘 
      • 28-29. november 2020: ✨Pop-up shop i Hørsholm kl. 10-15✨ Vi har i denne weekend fået lov til at flytte ind hos Madam Blå, Cirkelhuset i Hørsholm.
      • 22. december 2019: Glædelig jul og åbent hus i Charlottenlund Kom forbi og få styr på de sidste julegaver - til dig selv eller til en anden du holder af.
      • 5. december 2019: Snigpremiere på webshoppen blev holdt på skønne hotel Babette Guldsmeden

         Læs mere om os