Shining You er bygget op omkring nogle ambitiøse kunstnere og designere, der repræsenterer 5 årtier, en masse livserfaring og virkelig mange tusinde timers kreativt håndværk. Kunstnere, der har visioner og håndelag, og som drives af at skabe unikt design til dig.

Læs mere om de enkelte kunstnere og designere nedenfor:

A PRAYER INTO THE WORLD tørklæder hos Shining You

A PRAYER INTO THE WORLD
Tørklæder med et budskab

Marianne Lundhus og Malene Maxon har skabt et helt unikt univers af smukke silke- og bomuldstørklæder, designet med det formål at forene design gennem ord, billeder, følelser og farver. Læs mere... 

Se alt fra A PRAYER INTO...

Christel @pearlpardon kunstner hos Shining You

CHRISTEL @pearlpardon
Perlearmbånd og øresmykker

Christel Prehn er en kunstner, der skaber de fineste og skønneste armbånd og øresmykker. Christel finder inspiration i den danske natur - ofte under sine lange gåture med hunden Gaia. Læs mere...

Se alt fra CHRISTEL

EVA LUNDTORP hos Shining You

EVA LUNDTORP
Rå og eksklusive smykker

Eva Lærke Lundtorp Olsen er designeren bag brandet EVA LUNDTORP, der laver rå, eksklusive smykker med kant. 
Læs mere...

Se alt fra EVA LUNDTORP

EVA-M hos Shining You

EVA-M
Tasker og net

Eva Mohr har syet i flere år under sit eget mærke eva-m. Hun finder selv på nye kreationer, finder stoffer, designer og syr. Ofte med udgangspunkt i et konkret behov som hun selv, hendes familie eller venner har.
Læs mere...

Se alt fra EVA-M

Heidi Glimt designer hos Shining You

GLIMT
Tørklæder og Scrunchies

Bag mærket GLIMT står danske Heidi Glimt, der har boet i Dubai. Det er også her, hun har fundet inspiration og har udviklet sine designs af smukke tørklæder og andet tilbehør.
Læs mere...

Se alt fra GLIMT 

Heiring

HEIRING
Enkle, rå og feminine smykker

Heiring er en dansk familiedrevet smykkevirksomhed, der sætter en ære i den danske produktion på eget værksted, hvor alle smykker skabes fra ide til færdigt smykke.
Læs mere...

Se alt fra HEIRING

Pernille Jin Owner af Shining You

JINS
Smykker med natursten

Bag JIN smykker eller kort JINS står Pernille Jin, der også er hovedkvinden bag Shining You. Pernilles håndlavede smykker, består af natursten, sølv og guld.
Læs mere...

Se alt fra JINS

Mai-Mai Handmade designer hos Shining You

Mai-Mai Handmade
Grafiske sølvsmykker

Bag mærket Mai-Mai Handmade står Mai-Mai Ulrich, med sine håndlavede og unikke smykker med et grafisk udtryk. Feminine og rå på samme tid.
Læs mere...

Se alt fra Mai-Mai Handmade

MaraAger hos Shining You

MaraAger
Smykker fra naturen og universet

Marianne Agergaard er kvinden bag smykkedesignet MaraAger, hun designer og udformer smykkerne som både er enkle og festlige, romantiske og grafiske på samme tid.
Læs mere...

Se alt fra MaraAger

Roman By Ello

ROMAN by ELLO
Smykker med Romersk glas

Eva Lærke Lundtorp Olsen er designeren bag ROMAN by ELLO, der laver smykker med 2000 år gammelt glas, som stammer tilbage fra det gamle Romerrige.
Læs mere...

Se alt fra ROMAN by ELLO

  

 

Hovedkvinden bag Shining You er Pernille Jin, der også står bag smykkerne fra JINs med natursten.
Læs mere om historien bag
Pernille Jin

Dyk ned i vores univers af særligt talent og enestående kreativitet, repræsenteret ved vores udvalgte danske designere af smykker og raffineret tilbehør. Vi er stolte af at præsentere nogle af Danmarks talentfulde smykkekunstnere og designere, hvis visioner og drømme kommer til live i deres hænder, og som smukt repræsenterer dansk håndværk og design.

Vores designeres håndlavede smykker og tilbehør skiller sig ud fra mængden og fortæller deres helt egen historie. Vi tror på, at ægte skønhed ligger i det unikke og det håndlavede. Vores dansk designede smykker til kvinder er alle små kunstværker skabt af dedikerede hænder og inspireret af den danske æstetik og tradition for kvalitetshåndværk. Hver perle, ædelsten og ædelmetal er udvalgt med omhu og formet med passionen for at skabe smykker, der ikke kun er smukke, men som også bærer en historie, lys energi og kærlighed med sig. Vi tror nemlig på at hånd og hjerte er forbundne.

I vores online butik kan du udforske vores udvalg af danske håndlavede smykker og tilbehør, der er skabt til kvinder, der sætter pris på det unikke og det autentiske. Uanset om du leder efter et smykke til hverdagsbrug eller et iøjnefaldende statement-piece til særlige lejligheder, vil vores håndlavede smykker tilføre din stil en unik elegance og personlighed.

Vi fejrer kvinders individualitet og skønhed gennem vores kollektion af danske smykker og accessories til kvinder - skabt af kvinder. Derfor stræber vi altid efter at præsentere et mangfoldigt udvalg af smykker og tilbehør, der afspejler forskellige stilarter og personligheder.

Giv dig selv lov til at blive fortryllet af vores designeres smykker og tilbehør, der bærer den særlige kvalitet af dansk design og håndværk. Velkommen til et feminint og eksklusivt univers af unikke smykker og raffineret tilbehør skabt af kreative og visionære danske kvinder!

Nyheder og mere solskin