Shining You er et feminint univers, der har fokus på unikke smykker, tørklæder og andet tilbehør til kvinder. Et univers, hvor kvalitet, materialer og håndværk går op i en højere enhed. Alle produkter er enestående og håndlavede, dvs. at de for langt de flestes vedkommende kun findes i et eksemplar.

Visionen er at skabe en platform, hvor flere mere ukendte kunstnere/designere, der kreerer smukt og holdbart design, kan få deres produkter og kreativitet udstillet og formidlet. Samtidig er det også en platform og et udstillingsvindue for mere professionelle kunstnere/designere, der ikke selv ønsker at stå for at etablere og administrere en webshop. Hos Shining You er det kort sagt kvaliteten, designet og produktet der tæller, og vi er åbne over for alt det, der virkelig holder.

Har du lyst til at være med hos Shining You, så se mere her.

Shining You er det sted, hvor du kan finde eksklusive danske håndlavede smykker og tilbehør i god kvalitet og gode materialer i et prisvenligt leje. Der er en klar og tydelig designer bag hver eneste ting. Læs mere om hver designer.

Med andre ord: Her finder du lige præcis det, som er særligt, og som der ikke er mange andre, der har magen til, og som samtidig er lige dig!

Se alle vores designs.

Værdier

Love: Vi elsker det, vi laver, og håber også, at du kommer til at elske det, du finder hos os.

Joy: Det skal være sjovt – det er derfor, vi gør det.

Spirit: Vi tror på, at ikke alting kan/skal forklares, og vi tror på intuitionen og kreativiteten i os alle.

Læs mere om historien bag Shining You.

Nyheder og mere solskin