I sommerferien 2019 var der nogle brikker, der pludselig passede sammen i et puslespil, jeg slet ikke vidste, at jeg var gået i gang med at lægge. En gammel halvt glemt drøm, et tilfældigt møde på et marked og en, der kendte en, som gjorde mig nysgerrig, gjorde tilsammen, at jeg fik kontakt til Christel og Heidi Glimt. Vi talte sammen, og jeg fortalte om min ide om at sælge deres skønne ting på en webshop – og tænk, det ville de gerne være med til!

Pernille Jin - Smykkedesigner og hovedkvinden bag Shining You

Jeg talte med mange flere, og langsomt trin for trin begyndte det hele at forme sig. Fra d. 1. oktober skruede jeg ned for mit ”rigtige” arbejde som IT- og forretningskonsulent, for i en periode at arbejde helhjertet og på fuld tid på at gøre min idé til virkelighed.

Der var nok at gøre – også fordi min ambition var komme hurtigt i luften – se om vingerne kunne bære, for så at tilpasse og justere hen ad vejen. Med en deadline primo december 2019, var der rigeligt at gøre, og der var utallige beslutninger og overvejelser. Bl.a. var jeg kommet til at sige højt, at jeg også selv lavede smykker, og nu var der flere omkring mig, der insisterede på, at dem skulle jeg selvfølgelig også sælge i shoppen. Det er, som bekendt, meget nemmere at vise og fortælle om andres smukke ting, men når det kommer til en selv, er det noget helt andet, og jeg var fuldstændig lige så genert og usikker som nogle af de andre kunstnere, jeg har mødt.

Det ville på ingen måde kunne lykkes alene. Jeg har fået så meget hjælp og opbakning fra alle – ikke mindst fra min familie. Jeg vil nævne nogle stykker her:

Caroline Minor, Studio Sanddru – har stået for alt det grafiske og opsætning af shoppen. Jeg fandt Caroline via Linkedin, og vi har haft et fantastisk samarbejde.

Råd, vejledning og lån af udstyr til at tage billeder har jeg fået af min gode venindes mand: Allan Clausen.

Ugentlige peptalks, gode råd og sparring fra Maria Norsker (Til og fra vores aktive funky dance time)

Redaktionel støtte fra min svigerinde Louise Langhoff, der bare kan det der med ord og tekster.

Fra veninder og netværk – meget kaffe - sparring, råd og opbakning – en tro på at jeg kunne – også når jeg selv tvivlede og var lige ved at gå i panik over, hvad jeg dog var gået i gang med.

Tak 🙏

Pernille Jin, Shining You

Nyheder og mere solskin