Højdepunkter fra 2021

Et nyt år giver anledning til refleksion og til at sende gode intentioner til et nyt friskt år. Vi har meget at være taknemmelige for, i året der gik.

EVA LUNDTORP

Vi bød velkommen til et nyt skønt smykkebrand: EVA LUNDTORP, der rammer så perfekt ind i tiden med sit unisex udtryk, hvor særligt de unge mænd også gerne vil shine med smykker. Der er løbende kommet nye smykker til - og vi er glade for at kunne fortælle at det fortsætter! Smykkerne kan bruges af alle og sammensættes med flere kæder og vedhæng for et unikt look.

EVA LUNDTORP smykker hos Shining You

EARART fra Christel

Christel, der også laver de fineste perlearmbånd, har fundet nye veje til at udfolde sin kreativitet. Nemlig gennem de skønneste perleøreringe. Det kan tage en hel dag - eller mere, for at få ét par øreringe færdige. Christel stopper ikke, før hun og perlerne er helt enige om, det helt rigtige udtryk og forløb. Resultatet bliver de skønneste øreringe - små kunstværker der kan gøre alle dage til en fest.

Nytænkende design fra MaraAger

Fra 2021 vil vi også fremhæve MaraAgers stjerneskud, der er nytænkende i både form og anvendelse. Og med så mange variationsmuligheder, at der allerede er kommet flere varianter til og at flere vil helt sikkert se dagens lys i 2022. Vi elsker det enkle og stilfulde design der drysser stjernestøv ud over os.

MaraAger Stjerneskud

Forfriskende ny webshop

Sidst - men ikke mindst må vi også nævne vores nye webshop design, som vi håber I nyder og er lige så glade for som vi er! 

Fulde af taknemmelighed ser vi tilbage på 2021 - Tak for opbakningen og tak for jer! 

Shop nyheder

Shop de skønneste nyheder fra vores dygtige designere!

Shining You