Livsstilsmesse i Frederiksborg Slotshave, Hillerød

Frederiksborg Slotshave i Hillerød har i flere år været vært for sommerens smukkeste livsstilsmesse og Shining You er så heldige at deltage i år!

Vi glæder os så meget til at Frederiksborg Slot, Søen og Barokhaven giver os de smukkeste omgivelser - og forhåbentlig vil solen besøge os sammen med dig og gøre weekenden endnu skønnere. 

Få mulighed for at se med fingrene og mærke med hjertet.

Det er d. 18-20. august. 
Fredag d. 18. august: 15.00 – 19.00
Lørdag d. 19. august: 10.00 – 17.00
Søndag d. 20. august: 10.00 – 16.00

I finder os ved toppen af Hesteskodammen i et af de hvide telte cirka midt for. 
Adressen er Rendelæggerbakken 2, 3400 Hillerød 

FRIBILLETTER
Få tilsendt fribilletter - først til mølle. Send en mail til mail@shiningyou.dk med teksten "Frederiksborg Slotshave 2023", dit navn, adresse og antallet af fribilletter. Vi sender dem med posten, senest lørdag d. 12. august kl. 12, for at være sikker på at de når frem til dig.  

Du kan også modtage fribilletten på mail, så sender du også en mail til mail@shiningyou.dk med teksten "Frederiksborg Slotshave 2023", dit navn og email-adresse. 

Entré ved indgang
Voksne kr. 100,- 
Børn (4-12 år) kr. 30,- 

Adressen er Rendelæggerbakken 2, 3400 Hillerød 

Glæd dig også til at gå på opdagelse, blandt de mange andre stande, med alt inden for, mode, gastronomi, møbeldesign, biler, kager, kunst, hus & have, elektronik mm. Vi står alle klar, til at byde dig velkommen, til en snak omkring tidens trends og tendenser, inspiration, smagsprøver og masser af lækre ting.

Vi ses! 

 

 

Shop de skønneste nyheder fra vores dygtige designere!

Shining You