Handelsbetingelser og Persondatapolitik

Sådan handler du
Alle priser er angivet i danske kroner og er inklusive moms.

For at handle på www.shiningyou.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af gyldigt betalingskort, som Shining You accepterer.

For at foretage et køb skal du igennem følgende trin:

- Find den/de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen. 
- Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik. 
- Indtast dine personlige oplysninger. 
- Vælg forsendelse/betalingsmåde. 
- Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet.

Shiningyou.dk leverer i hele Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland. Der leveres ikke til udlandet.

Korrekt farvegengivelse er vanskelig og afhænger af fotografering, lys og computerskærme, derfor kan farverne på produktbillederne, afvige fra de faktiske farver.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din ordre på mail@shiningyou.dk.

Betaling
På shiningyou.dk kan der betales med: Visa/Dankort, Visa, Mastercard og Maestro. 

Der tages ikke gebyr ved betaling på shiningyou.dk, hvis der anvendes danske/EU udstedte kreditkort. Ved betaling med kort der er udstedt uden for EU betales 3,75% i gebyr. 
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra shiningyou.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 

De betalingsdata du giver i forbindelse med køb er krypterede (SSL), og det er således kun den certificerede betalingsudbyder, der kan læse dem. Hverken shiningyou.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Fragt og levering

Vi afsender din ordre inden for 24 timer alle hverdage efter bestilling på hjemmesiden. Bestiller du om fredagen, løber de 24 timer indtil mandag. Det betyder at du normalt vil have din bestilling inden for 2-3 hverdage. Der kan dog forekomme forsinkelser hos vores transportører, og du kan altid følge din ordre via track and trace. 

Shiningyou.dk leverer i hele Danmark, eksklusive Færøerne og Grønland. Shiningyou.dk leverer varerne med hhv. PostNord og GLS.

Shining You betaler en del af fragten og din pris er derfor:
-Ved levering til PostNord/GLS udleveringssted er din fragtpris kun 29,-
-Ved levering til PostNord/GLS privatadresse er din fragtpris kun 39,-

Gratis fragt - Shining You betaler hele fragten ved køb for over 500,- til PostNord eller GLS udleveringssted. 

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt på shiningyou.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Fortrydelsesret og retur 
Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på shiningyou.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal sende en mail til mail@shiningyou.dk og benyt gerne standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelse. 

Ingen fortrydelsesret
Smykker lavet på specialmål eller efter individuel aftale kan ikke fortrydes. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Returnering
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Genbrug gerne forsendelseskasse eller pose.

Bemærk at vi ikke accepterer pakker sendt pr. efterkrav og pakker sendt som "postpakke uden omdeling". 

Når du skal returnere

Varen sendes til:
Shining You
Gamlehave Alle 4b, 1. th
2920 Charlottenlund

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen og vi har modtaget varen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. 

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Indenfor reklamationsperioden dækkes alle produktionsfejl. Produktionsfejl dækker over fejl i stof, støbefejl i materialet, eller at elastikken/snoren på dit smykke springer en af de første gange du tager smykket på. 

Da Shining You’s produkter er håndlavede og nogle er lavet af natursten kan små fejl/uregelmæssigheder forekomme, de må betragtes som en del af produktet og betragtes ikke som produktionsfejl.

Reklamationsretten dækker ikke almindelig slitage eller skader forårsaget ved uheld eller forkert brug.

Smykker der er overfladebehandlet (fx. forgyldte eller sort oxiderede smykker) vil med tiden blive slidt. Det betyder, at belægningen vil slides af, jo mere du bruger smykket. Dette betragtes som slitage og er ikke dækket af reklamationsretten.

Smykkesnor og elastik i armbånd vil ved meget brug også blive slidt, hvilket ikke er en reklamation. Hvis du ønsker at få omtrukket et armbånd på smykkeelastik, så kontakt os på mail@shiningyou.dk. Læs også mere om smykkepleje på shiningyou.dk eller her.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål på mail@shiningyou.dk eller telefon: +45 2116 9982 

Ved reklamation sendes varen til:
Shining You
Gamlehave Alle 4b, 1. th
2920 Charlottenlund

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet, samt faktura. 

Er reklamationen berettiget refunderer vi endvidere dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Pernille Jin Christensen på mail@shiningyou.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Nævnenes Hus,Toldboden 2, 8800 Viborg naevneneshus.dk.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her.

Læs om vores persondatapolitik på shiningyou.dk eller her.

Selskabsoplysninger
Juridisk navn: Shining You
CVR-nr: 37978752
Adresse: Gamlehave Alle 4b, 1.th, 2920 Charlottenlund
Email: mail@shiningyou.dk
Telefon: +45 2116 9982

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 7.10.2020

 

Persondatapolitik

Generelt
Denne persondatapolitik beskriver hvordan Shining You indsamler og behandler personoplysninger om dig.

Politikken er gældende for de personoplysninger, som 1) du afgiver til Shining You i forbindelse med et køb på shiningyou.dk eller et direkte salg 2) du afgiver ved henvendelse til Shining You i anden forbindelse vedrørende ordrer, produkter eller lignende, 3) Shining You indsamler fra tredjepart eller 4) du afgiver ved et samarbejds-/leverandørforhold. Derudover vedrører persondatapolitikken også de personoplysninger, som Shining You indsamler når du besøger vores hjemmeside shiningyou.dk.

Vores behandling af dine personoplysninger
For at kunne behandle din ordre har vi brug for følgende personoplysninger, når du handler på shiningyou.dk: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere din pakke til den valgte transportør: GLS eller PostNord.

Ved et direkte køb (fx på et marked eller i popup shop) har vi brug for din mailadresse til at sende dig en kvittering på dit køb.

Hvis du ønsker at returnere en vare købt hos Shining You udveksler vi dine personoplysninger med vores pengeinstitut med henblik på at kunne tilbageføre din betaling.

Personoplysningerne registreres hos Shining You og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når du tilmelder dig nyhedsbrev på shiningyou.dk gemmer vi din mailadresse og du giver samtidig tilladelse til, at vi må sende dig e-mails med nyheder, invitationer mm. Du kan til enhver tid afmelde dig på et link i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os på mail@shiningyou.dk.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi formidler eller sælger aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart. Personlige oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at give dig en god oplevelse på vores side, vores nyhedsbreve og vores annoncer.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Nogle af disse samarbejdspartnere er Shopify, Mailchimp, Google LLC. og Facebook Inc., der er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til databehandlere uden for EU sikres ved iagttagelse af gyldige overførselsgarantier i form af EU Kommissionens standardaftaler (SCC) for overførsel af personoplysninger.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan kontakte os på: mail@shiningyou.dk. 

Brug af cookies
En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, osv.

Formålet med indsamling af data er at kunne give dig den bedst mulige købs- og kundeoplevelse på Shiningyou.dk

Du kan altid gå ind i din browser og slette dine cookies. Se hvordan her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Selskabsoplysninger 
Juridisk navn: Shining You
CVR-nr: 37978752
Email: mail@shiningyou.dk
Telefon: +45 2116 9982

Den dataansvarlige hos Shining You er ejer, Pernille Jin Christensen. 

Shining You er dataansvarlig for de personoplysninger, vi behandler om dig. Har du spørgsmål til vores behandling af dine persondata, er du velkommen til at kontakte os på mail@shiningyou.dk.

Persondatapolitikken er senest opdateret d. 2.7.2020