Sådan handler du
Alle priser er angivet i danske kroner og er inklusive moms.

For at handle på www.shiningyou.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af gyldigt betalingskort, som Shining You accepterer.

For at foretage et køb skal du igennem følgende trin:

- Find den/de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen. 
- Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik. 
- Indtast dine personlige oplysninger. 
- Vælg forsendelse/betalingsmåde. 
- Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet.

Shiningyou.dk leverer i hele Danmark, eksklusive Færøerne og Grønland. Der leveres ikke til udlandet.

Korrekt farvegengivelse er vanskelig og afhænger af fotografering, lys og computerskærme, derfor kan farverne på produktbillederne, afvige fra de faktiske farver.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din ordre på mail@shiningyou.dk.

Betaling
På shiningyou.dk kan der betales med: Visa/Dankort, Visa, Mastercard og MobilePay.

Det er også muligt at betale via MobilePay. Når du betaler via MobilePay, åbner der et nyt vindue, og det er alene dig, der kan se oplysningerne.

Der tages ikke gebyr ved betaling på shiningyou.dk, hvis der anvendes danske/EU udstedte kreditkort. 
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra shiningyou.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 

De betalingsdata du giver i forbindelse med køb er krypterede (SSL), og det er således kun den certificerede betalingsudbyder, der kan læse dem. Hverken shiningyou.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:
1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

Fragt og levering
Vi afsender din ordre inden for 24 timer alle hverdage efter bestilling på hjemmesiden. Bestiller du om fredagen, løber de 24 timer indtil mandag. Det betyder at du normalt vil have din bestilling inden for 2-3 hverdage. Der kan dog forekomme forsinkelser hos vores transportører, og du kan altid følge din ordre via track and trace. 

Shiningyou.dk leverer i hele Danmark, eksklusive Færøerne og Grønland. Shiningyou.dk leverer varerne med hhv. PostNord og GLS.

Shining You betaler en del af fragten og din pris er derfor:
-Ved levering til PostNord/GLS udleveringssted er din fragtpris kun 29,-
-Ved levering til PostNord/GLS privatadresse er din fragtpris kun 39,-

Gratis fragt - Shining You betaler hele fragten ved køb for over 699,- til PostNord eller GLS udleveringssted. 

I travle perioder kan transportøren pga. pladsmangel, vælge at aflevere pakken i en anden pakkeshop end den du har valgt. 

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt på shiningyou.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Udsolgte varer og prisfejl
I tilfælde af forsinkelser eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare. 

Prisfejl: Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Fortrydelsesret og retur 
Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på shiningyou.dk som forbruger. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Du kan sende en mail til mail@shiningyou.dk, hvor du oplyser, at du fortryder købet. Benyt gerne standardfortrydelsesformularen her eller den du finder nederst i handelsbetingelserne. Når vi har modtaget din besked, kvitterer vi hurtigst muligt pr. mail for modtagelsen af din fortrydelse. 

Du kan ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelse. 

Ingen fortrydelsesret: Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, kan ikke fortrydes. 

Returomkostninger
Du betaler selv returfragten. Hvis du ønsker det, kan du købe en returfragtseddel med PostNord via vores returportal: https://return.shipmondo.com/shiningyou

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.  

Varer kan fx returneres med GLS eller Post Danmark. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen: Shining You. Gamlehave Alle 4b, 1.th. 2920 Charlottenlund. 

Bemærk at vi ikke accepterer pakker sendt pr. efterkrav og pakker sendt som "postpakke uden omdeling". 

Du er velkommen til at skrive til mail@shiningyou.dk, hvis du har spørgsmål i forbindelse med brugen af din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Manglende original emballage kan udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du har ansvaret for pakken/varen, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Genbrug gerne forsendelseskasse eller pose.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Indenfor reklamationsperioden dækkes alle produktionsfejl. Produktionsfejl dækker over fejl i stof, støbefejl i materialet, eller at elastikken/snoren på dit smykke springer en af de første gange du tager smykket på. 

Da Shining You’s produkter er håndlavede og nogle er lavet af natursten kan små fejl/uregelmæssigheder forekomme, de må betragtes som en del af produktet og betragtes ikke nødvendigvis som produktionsfejl.

Reklamationsretten dækker ikke almindelig slitage eller skader forårsaget ved uheld eller forkert brug.

Smykker der er overfladebehandlet (fx. forgyldte eller sort oxiderede smykker) vil med tiden blive slidt. Det betyder, at belægningen vil slides af, jo mere du bruger smykket. Pas derfor godt på dine smykker, da dette kan ses som slitage og dermed muligvis ikke falder ind under reklamationsretten. 

Smykkesnor og elastik i armbånd vil ved meget brug også blive slidt, hvilket muligvis ikke er en reklamation. Hvis du ønsker at få omtrukket et armbånd på smykkeelastik, så kontakt os på mail@shiningyou.dk. Læs også mere om smykkepleje på shiningyou.dk eller her.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål på mail@shiningyou.dk.

Ved reklamation sendes varen til:
Shining You
Gamlehave Alle 4b, 1. th
2920 Charlottenlund

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet, samt faktura. 

Er reklamationen berettiget refunderer vi endvidere dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Pernille Jin Christensen på mail@shiningyou.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Nævnenes Hus,Toldboden 2, 8800 Viborg naevneneshus.dk.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, som Shining You, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her.

Shiningyou.dk er e-mærket
e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Når du handler hos os, er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og du har altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling.

Registrering af persondata og cookies
Shining You anvender cookies for at kunne trække statistik om brugernes færden på hjemmesiden og for at kunne forbedre hjemmesiden for dig og andre. Du kan til enhver tid slette disse cookies fra din computer.

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

For at kunne handle på shiningyou.dk skal du som minimum oplyse: navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer samt betalingsoplysninger. Læs vores persondatapolitik på shiningyou.dk eller her.

Selskabsoplysninger
Juridisk navn: Shining You
CVR-nr: 37978752
Enkeltmandsvirksomhed
Adresse: Gamlehave Alle 4b, 1.th, 2920 Charlottenlund
Email: mail@shiningyou.dk
Telefon: +45 2116 9982

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 20.3.2024

 

Persondatapolitik

Generelt
Denne persondatapolitik beskriver hvordan Shining You indsamler og behandler personoplysninger om dig.

Politikken er gældende for de personoplysninger, som 1) du afgiver til Shining You i forbindelse med et køb på shiningyou.dk eller et direkte salg 2) du afgiver ved henvendelse til Shining You i anden forbindelse vedrørende ordrer, produkter eller lignende, 3) Shining You indsamler fra tredjepart eller 4) du afgiver ved et samarbejds-/leverandørforhold. Derudover vedrører persondatapolitikken også de personoplysninger, som Shining You indsamler når du besøger vores hjemmeside shiningyou.dk.

Vores behandling af dine personoplysninger
For at kunne behandle din ordre har vi brug for følgende personoplysninger, når du handler på shiningyou.dk: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere din pakke til den valgte transportør: GLS eller PostNord.

Ved et direkte køb (fx på et marked eller i popup shop) har vi brug for din mailadresse til at sende dig en kvittering på dit køb.

Hvis du ønsker at returnere en vare købt hos Shining You udveksler vi dine personoplysninger med vores pengeinstitut med henblik på at kunne tilbageføre din betaling.

Personoplysningerne registreres hos Shining You og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når du tilmelder dig nyhedsbrev på shiningyou.dk gemmer vi din mailadresse og du giver samtidig tilladelse til, at vi må sende dig e-mails med nyheder, invitationer mm. Du kan til enhver tid afmelde dig på et link i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os på mail@shiningyou.dk.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi formidler eller sælger aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart. Personlige oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at give dig en god oplevelse på vores side, vores nyhedsbreve og vores annoncer.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Nogle af disse samarbejdspartnere er Shopify, Mailchimp, Google LLC. og Facebook Inc., der er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til databehandlere uden for EU sikres ved iagttagelse af gyldige overførselsgarantier i form af EU Kommissionens standardaftaler (SCC) for overførsel af personoplysninger.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan kontakte os på: mail@shiningyou.dk. 

Brug af cookies
En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, osv.

Formålet med indsamling af data er at kunne give dig den bedst mulige købs- og kundeoplevelse på Shiningyou.dk

Du kan altid gå ind i din browser og slette dine cookies. Se hvordan her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Selskabsoplysninger 
Juridisk navn: Shining You
CVR-nr: 37978752
Email: mail@shiningyou.dk
Telefon: +45 2116 9982

Den dataansvarlige hos Shining You er ejer, Pernille Jin Christensen. 

Shining You er dataansvarlig for de personoplysninger, vi behandler om dig. Har du spørgsmål til vores behandling af dine persondata, er du velkommen til at kontakte os på mail@shiningyou.dk.

Persondatapolitikken er senest opdateret d. 25.05.2021

Nyheder og mere solskin

Sommerferie!

Sommerferie!

Vi holder sommerferie - næsten!  Webshoppen er naturligvis åben alle dage 24/7. Men vi sender kun ordre afsted én gang om ugen indtil d. 10. august...

Læs mere