Marianne Agergaard er kvinden bag smykkedesignet MaraAger, hun designer og udformer smykkerne som både er enkle og festlige, romantiske og grafiske på samme tid. Hvert smykke er smedet i hånden og får på den måde deres egen sjæl og personlighed, når de kommer til verden i hænderne på Marianne. Se alle smykker fra MaraAger

Marianne Agergaard - MaraAger smykke-designer 

Smykkerne udarbejdes i ædelmetaller; sølv, finsølv og nogle forgyldt professionelt med 24K guld. Marianne arbejder med klassiske guldsmede tekniker samt Art Clay sølv.

Art Clay sølv er sølv ler, som består af pulveriseret finsølv, organisk bindemiddel og vand. Efter brænding har du et smykke i 999-sølv (finsølv). Art Clay er særligt velegnet, når der skal skabes organiske former.

Nogle smykker efterbehandles fx ved brug af oxidering, forgyldning eller emalje. Som pynt anvender Marianne også ferskvandsperler og sten.

Især naturens mange udtryksformer i sten og mineraler, blade og blomster er en uudtømmelig inspirationskilde ved tilblivelsen af smykker fra MaraAger. Marianne holder af den enkle formgivning i kombination med det romantiske – herved opnås et smukt tidløst udtryk, som er med til at give MaraAger smykkerne deres særlige sjæl.

Se alle smykker fra MaraAger

Følg @MaraAger på Instagram og Facebook

MaraAger logo 

 

Nyheder og mere solskin