Velkommen til HEIRING - Nyt smykkebrand hos Shining You

Vi har glædet os SÅ meget til at præsentere Heiring hos Shining You. Heiring er en dansk familiedrevet smykkevirksomhed, med produktion i Danmark, på eget værksted. Heirings udtryk er det enkle, rå og stadigt feminine.

Vi har forelsket os og udvalgt smykker fra kollektionerne: Feather, Dreamcatcher og Grass, suppleret med lidt perler og sten. Smykker der passer særligt godt sammen, samtidig med at de også passer i smuk kombination med de andre smykkebrands du finder hos Shining You. Læs mere om Heiring her.

Heiring hos Shining You

Vi har særligt udvalgt Heiring, da deres kvalitet er tårnhøj og vi elsker deres designs. Vi glæder os til at vise kombinationer og mix&match med smykker fra andre af Shining You' designere. 

Heiring adskiller sig fra de andre designere vi repræsenterer hos Shining You, ved at være et mere etableret og kendt brand. Overvejelserne har været mange, men vi synes at Heiring passer smukt ind i vores feminine univers.

Samtidig giver det både os og jer mulighed for at genbestille smykker. Det gælder hvis vi ikke har dit yndlingssmykke på lager eller hvis du ønsker et andet materiale. Heirings smykker kan laves i sølv, 18 karat forgyldt sølv, oxideret sølv, massivt 14k og 18k guld. Nogle af smykkerne fås også med ekstra indsat brillanter af kvaliteten Wesselton VS. Kontakt mail@shiningyou.dk for bestilling.


Heiring
Hvis du vil være den første til at høre om nyheder og særlige forkælelser, så tilmeld dig vores nyhedsbrev: Shining News. Vi sender det ud ca. 1 gang om måneden. Som modtager af Shining News får du desuden fri fragt, allerede ved køb for over 499 kr. 

Shop de skønneste nyheder fra vores dygtige designere!

Shining You