Heiring er en familiedrevet smykkevirksomhed, der blev etableret af Frits Heiring i 1976. I dag er Frits' datter Mai-Britt Heiring også en del af virksomheden og vores kontaktperson. 

Heiring sætter en ære i den danske produktion på eget værksted. Alle smykker skabes fra ide til færdigt smykke hos Heiring i Danmark, hvor designerne sætter en ære i at ramme Heirings udtryk - Det enkle, rå og stadig feminine udtryk. Der bliver aldrig gået på kompromis i forhold til kvaliteten og alle smykkerne er igennem hænderne på Herings dygtige guldsmede.  

Se alle Heiring smykker som Shining You har udvalgt til dig. 
Heiring smykker

Heirings smykker er designet, så de kan kombineres på kryds og tværs af kollektionerne. 

Vi har forelsket os og udvalgt smykker fra kollektionerne: Feather, Dreamcatcher og Grass, suppleret med lidt perler og sten. Kollektioner der passer særligt godt sammen og kan mixes og matches. Samtidig med at de også passer i smuk kombination med de andre smykker du finder hos Shining You.

Heiring smykker produceres i rhodineret og oxideret 925 sterlingsølv samt 18 kt forgyldt sølv. Samtidig kan alle smykker i sølvkollektionen bestilles i 14 karat og 18 karat guld, nogle også med ekstra indsat brillanter af kvaliteten Wesselton VS. Ligesom udsolgte smykker kan bestilles hjem igen, så du har dem indenfor 5-7 dage. 

"The biggest jewel is inside yourself. Don't forget to let it shine" Frits Heiring

Nyheder og mere solskin

Sommerferie!

Sommerferie!

Vi holder sommerferie - næsten!  Webshoppen er naturligvis åben alle dage 24/7. Men vi sender kun ordre afsted én gang om ugen indtil d. 10. august...

Læs mere