Bag mærket A PRAYER INTO THE WORLD står danske Marianne Lundhus og Malene Maxon, der har skabt et helt unikt univers af smukke silke- og bomuldstørklæder, designet med det formål at forene design gennem ord, billeder, følelser og farver. Tørklæderne er både moderigtige og attraktive, samtidig med at de kan være med til at inspirere til nye måder at tænke ind i fremtiden på. Se alle tørklæder.

A PRAYER INTO THE WORLD

Designprocessen er forankret i noget, de værdsætter – respekt for naturen og mennesker, de kvaliteter der gør os menneskelige, såsom omsorg og forståelse, ligestilling mellem kønnene – og så går den kreative proces i gang med omhyggelig udvælgelse af design, stoffer og ordvalg. Tørklæderne kommer i forskellige udtryk, farvenuancer, mønstre og kvaliteter – og er skabt til at passe til mange lejligheder og stemninger.  

Tørklæderne er skabt til at holde deres værdi i mange år og være mindre afhængig af sæsoner. De har hver en helt unik essens. De er designet i Danmark lidt uden for København og bliver produceret i Kina i små kvantiteter med hensyntagen til miljøet og brugen af miljøvenlige processer og ressourcer. Der er fokus på alle de små detaljer såsom håndrullede kanter og eksklusive materialer. Se alle tørklæder.

Logo aprayerintotheworld

Navnet A PRAYER INTO THE WORLD opstod med ønsket om give noget tilbage til verden, der skaber værdi ind i fremtiden. Det er ikke forbundet med nogen religion eller politisk overbevisning. Marianne og Malene håber, at de med deres designfilosofi, kan skabe både moderigtige tørklæder og også være med til at sætte nogle tanker i gang hos andre.

Materialer: Tørklæderne er fremstillet i 100% silke og 100% økologisk bomuld (GOTS)

Vaskeanvisning: Det anbefales at tørklæderne skånevaskes ved 30 grader før de tages i brug og at de derefter vaskes i en vaskepose med lignende farver, hvorefter de hænges op eller lægges til tørre. Strygning på lavt blus anbefales.

Nyheder og mere solskin

Sommerferie!

Sommerferie!

Vi holder sommerferie - næsten!  Webshoppen er naturligvis åben alle dage 24/7. Men vi sender kun ordre afsted én gang om ugen indtil d. 10. august...

Læs mere