Christel Prehn er en kunstner, der skaber de fineste og skønneste armbånd og øresmykker. Christel finder inspiration i den danske natur - ofte under sine lange gåture med hunden Gaia.

Se alle produkter fra Christel

Christel bruger primært de japanske Miyuki-perler, og til forskel fra mange, så syr hun perlerne sammen i stedet for at væve. Det betyder, at der ikke kommer nogen trådkant på siderne af armbåndene – ja, faktisk kommer der slet ikke nogen sider, da armbåndene også kan være runde eller firkantede i profilen.

Metoden skaber et blødt og stofligt udtryk, og materialet i kombination med metoden sikrer et helt enestående look. Armbåndene er desuden superbehagelige at have på, da de næsten ikke vejer noget og lægger sig let og blødt omkring håndleddet.

Christel sammensætter de fineste mønstre og farver. Hun beskriver selv sit arbejde som en kreativ og eksperimentel proces, hvor hun aldrig selv helt kender resultatet på forhånd. Der er ofte en lille overraskelse, en lille detalje, som man måske ikke ser ved første øjekast, men som gør hvert eneste armbånd helt unikt. Man er ikke i tvivl om, at der er lagt sjæl og mange arbejdstimer i hvert eneste armbånd.

Materialer: Christel bruger primært de japanske Miyaki perler. Vedhæng og låse er sølv eller forgyldt sølv. For smykkepleje læs mere her. 

Se alle produkter fra Christel

 

Nyheder og mere solskin

Sommerferie!

Sommerferie!

Vi holder sommerferie - næsten!  Webshoppen er naturligvis åben alle dage 24/7. Men vi sender kun ordre afsted én gang om ugen indtil d. 10. august...

Læs mere