Eva Mohr har syet i flere år under sit eget mærke eva-m. Hun finder selv på nye kreationer, finder stoffer, designer og syr. Ofte med udgangspunkt i et konkret behov som hun selv, hendes familie eller venner har.

Se alle produkter fra eva-m

eva-m hos Shining You

Blandt Evas produkter finder du net, toilettasker, dimsetasker mm. Dimsetasker kan du bruge til at holde styr på dine – dimser, alt fra opladere, headset, pung og nøgler. De kan bruges som taske i tasken og er så fine at de også kan bruges som clutch.

Gennemgående for Evas produkter er at de er flotte og lækre, syet i kraftige, praktiske og slidstærke materialer. Eva syr i voksdug, textilvoksdug, vandafvisende stoffer, diverse bomuldsstoffer inklusive kraftige luksus bomuldsstoffer.

Logoet – elefanten er Evas yndlingsdyr, hjemme hos Eva er der mange elefanter – i forskellige størrelser og materialer. Vigtigt er det, at snablen ikke er løftet, for en vred elefant vifter hurtigt med ørerne og løfter snablen til slag. -Så ved vi det 😉

Se alle produkter fra eva-m

 eva-m produkter

Nyheder og mere solskin

Sommerferie!

Sommerferie!

Vi holder sommerferie - næsten!  Webshoppen er naturligvis åben alle dage 24/7. Men vi sender kun ordre afsted én gang om ugen indtil d. 10. august...

Læs mere