Bag JIN smykker eller kort JINs står Pernille Jin, der også er hovedkvinden bag Shining You. 

Pernille har altid elsket smykker og har altid sat kvalitet og design højt. Det giver sig bl.a. udtryk i Pernilles håndlavede smykker, der består af natursten, sølv, guld og forgyldninger. Smykkerne er nemme at bruge både rent praktisk, da de er lette at tage af og på, men også da de kan bruges til mange lejligheder og mixes og matches med andre smykker enten her fra Shining You eller med dine egne.

Se alle smykker fra JINs

Pernille Jin - Shining You

Natursten, også kaldet halvædelsten eller ædelsten, er alle naturlige materialer i deres naturlige farver. I smykkerne indgår der bl.a. Månesten, Solsten, Rosa quartz, Rutil quartz Falkeøje, Tigerøje, Karneol, Agat, Turmalin, Aquamarin, Afrikansk Turkis, Jade, Ferskvandsperler, Labradorit, Amatyst og mange flere.

Af metaller anvendes primært sølv, guld eller forgyldt sølv. Stærk og praktisk smykkeelastik gør armbåndene nemme at tage af og på.

Armbåndet størrelse: Se de enkelte armbånd for størrelse. Mål dit håndled med et målebånd. De fleste vil synes at det er behageligt at armbåndet er ½-1 cm større end dette mål. Hvis du skulle ønske et armbånd i en anden størrelse end angivet, er du velkommen til at sende en forespørgsel på mail@shiningyou.dk

Smykkepleje: Det anbefales at du "ruller" armbåndene af og på og opbevarer dem i Shining You's smykkeæske, en lufttæt pose eller smykkeskrin når du ikke har armbåndene på. Læs mere her.

Se alle smykker fra JINs

JINs smykker med natursten hos Shining You

Nyheder og mere solskin

Sommerferie!

Sommerferie!

Vi holder sommerferie - næsten!  Webshoppen er naturligvis åben alle dage 24/7. Men vi sender kun ordre afsted én gang om ugen indtil d. 10. august...

Læs mere