Krøller med kant

Marianne Agergaard er smykkedesigneren bag de kantede krøller. Unika øresmykker, som du kan kombinere præcis som du vil. 

"Nogle dage er man bare mere firkantet og mere krøllet end ellers. Sådan en dag fik jeg lavet disse "Krøller". Enkle i deres formsprog men også meget mere end det, fordi de både er firkantede og krøllede og lægger op til leg, ligesom min hjerne godt kan lide det, når der skabes nye smykker. De er smukke på og du kan frit lege med designet, for du kan bruge dem enkeltvis eller sætte flere led sammen og man behøver vel ikke altid at have det samme i begge ører..." Marianne Agergaard.

Krøller med kant - unika øresmykker fra MaraAger

     

Unika øresmykker fra MaraAger

Krøllerne fås i 925s sølv og 925s sølv der er oxideret eller har fået en 24 karat kvalitetsforgyldning.

Krøllerne kan bruges enkeltvis eller de kan tilføjes ekstra vedhæng. Så de kan kombineres på kryds og tværs - så de bliver til dit helt personlige smykke.

Lige nu fås vedhængene som en stor oxideret krølle eller en lille forgyldt krølle. Den forgyldte krølle, kan både bruges som vedhæng i 1. og 2. led. Vedhængene kan ikke bruges uden en af de "åbne" krøller. 

Øresmykker - kantede krøller fra MaraAger

Se unika øresmykkerne her:

Sølv - Forgyldte - Oxiderede - Ekstra vedhæng 

Krøllerne sælges som par:
-Sølv og oxiderede til 450 kr. pr. par.
-Forgyldte 550 kr. pr. par.

Unika øresmykker fra MaraAger

Hvis du ønsker vejledning og inspiration til at designe din helt personlige krøllede kombination, er du altid meget velkommen til at kontakte os på:  mail@shiningyou.dk.

Marianne står bag smykkebranded MaraAger. Se alle smykker fra MaraAger og læs mere om Mariannes her