A PRAYER INTO THE WORLD - Tørklæder der går ind i fremtiden

A PRAYER INTO THE WORLD er en forunderlig verden af tørklæder, hvor der er kælet for alle detaljer i tørklæderne, design, farver, form, kvalitet og ikke mindst teksterne. 

Bag tørklæderne står danske Marianne Lundhus og Malene Maxon, der har skabt et helt unikt univers af smukke silke- og bomuldstørklæder.

Se alle tørklæderne.

Love of kind. Tørklæde i økologisk bomuld fra A PRAYER INTO THE WORLD

Tørklæderne var forelskelse ved første blik og da vi så mødte Marianne og Malene, var det som at møde gamle venner. De kan fortælle historien bag hvert eneste tørklæde, overvejelser om tekster, farver, materialer og designs. Og selvom det ikke er unika, heldigvis bliver der produceret mere end ét af hvert tørklæde, så er det som om det kan mærkes, når man bærer dem, den omtanke og hjerte der er lagt i processen. 

Marianne og Malene fortæller at navnet A PRAYER INTO THE WORLD opstod med ønsket om give noget tilbage til verden, der skaber værdi ind i fremtiden. Det er ikke forbundet med nogen religion eller politisk overbevisning. 

A PRAYER INTO THE WORLD logo
Netop denne tanke med at bære et tørklæde, et smykke eller andet der har et budskab, måske har en personlig betydning og er blevet designet og lavet med hjertet på rette sted, tapper lige ind i Shining You' univers. Når du bærer tørklæderne vil man ikke kunne se hele den sammenhængende tekst, men man vil ane den. Du ved selv hvilket budskab du bærer og det er nok til at sætte et aftryk på din dag. 

Alle tørklæderne kan noget særligt og dit valg vil understrege din personlighed og være en smuk tilføjelse til den måde du går i verden på. 

CHARISMA tørklædet er kvadratisk og er lavet i en super lækker og blød kvalitetssilke, der draperer smukt. 

Fotoet er en smuk solopgang med lette skyer, hvor solens orange-gule lys får himlen til at fremstå i blå-grønne toner. Den orange kant på tørklædet, samler og giver tørklædet kant. De changerende farver gør at tørklædet passer til meget og altid vil være en eksklusiv accessorie.

CHARISMA kvadratisk silke tørklæde

Teksten på tørklædet er en påmindelse om hvem vi er - vores power, og at verden har brug for os. 

WE ARE NOT HOW
WOMEN HAVE BEEN
WE ARE NOT HOW
WOMEN HAVE BECOME
THERE IS A SLOW 
BURNING FIRE
OF POWER IN US
AS T O HOW WE ARE
SUMMONED TO BE
WE ARE WOMEN 
FOR THE FURTURE

 

EARTH tørklædet er kvadratisk og fremstillet i en blød økologisk bomuld.

EARTH - Kvadratisk økologisk bomuldstørklæde Tørklædet er særligt populært hos de unge, men teksten på billedet af jordkloden set fra rummet er for os alle:

IF YOU LOOK DOWN BENEATH
YOUR FEET TO THE EARTH, YOU
WILL SEE  THAT THIS BALL UPON
WHICH WE LIVE IS ALL WE HAVE
TO STAND ON AND TO KEEP US
AND TO PROVIDE FOR US. IF WE
DO NOT DEVELOP FROM THAT A
CARE FOR IT AND ALL ON IT
AND ALL THAT COMES FROM IT,
THEN HOW CAN WE EXPECT IT
TO CARE FOR US?

Nogle gange skal man langt hjemmefra eller langt væk. Det kaldes "the overview effect", den dybere forståelse man kan få, ved at se tingene på afstand. 

"Første gang jeg så Jorden udefra, gik det op for mig, at alt og alle er tæt forbundet på denne lille, skrøbelige og smukke blå kugle. Jeg følge mig ansvarlig for vores hjem, for alt det liv, som Jorden understøtter." 
-Andreas Mogensen, 2019  

EARTH - Kvadratisk økologisk bomuldstørklæde

Foto credit: NASA  

CHARISMA og EARTH er de to tørklæder med mest tekst på. Det kan også gøres simplere.

Som det grønne AMBROSIA tørklæde med den næsten helt integrerede tekst: LOVE IS THE LIGHT OF LIFE. Grønt kvadratisk økologisk bomuldstørklæde

AMBROSIA er et stort kvadratisk tørklæde der måler 120 x 120 cm og er lavet i 100% økologisk bomuld. 

 

ALL IS WELL er et stort florlet luftigt tørklæde i lyseblå farvenuancer med teksten printet på en lyseblå himmel. Som en lækker detalje har tørklædet en tynd kontrastkant i hvid.

Kvadratisk silke chiffon tørklæde

Tørklædet er fremstillet i en let silkechiffon og er 100% silke. Teksten indbyder til indre ro, velvære og stilhed. 

Kvadratisk silke chiffon tørklæde

 

Tag godt imod de tørklæderne fra A PRAYER INTO THE WORLD. Se dem alle her.

Tak til Marianne og Malene for at skabe disse smukke tørklæder og for at Shining You må være med til at få dem ud i verden.

I kærlighed og solskin,
Shining You